کیک سابله
کیک سابله
مواد لازم | ||
1 |
تخم مرغ |
4 عـــدد |
2 |
شیر |
1 پیمانه |
3 |
آرد سفید |
2 پیمانه |
4 |
روغن مایع |
2/1 پیمانه |
5 |
شکر |
4/3 پیمانه |
6 |
وانیل |
4/1 قاشق چایخوری |
7 |
بکینگ پودر |
2 قاشق چایخوری |
طرز تهیه کیک سابله :
1- زرده را از سفیده جدا کنید.
2- سپس زرده را شروع به زدن کرده ، 1 دقیقه که زدید شکرو وانیل را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه هم بزنید .
3- سپس شیر را اضافه کرده وبعد روغن مایع را اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید.
4- سپس در ظرفی آرد و بکینگ پودررا با هم الک کرده سپس آن را به مایع زرده اضافه کرده وبا لیسک مخلوط کنید.
5- سپس سفیده را با کمی شکر با همزن زده تا فرم بگیرد و به مواد بالا اضافه کنید.
6- کف قالب 40×30 را چرب کرده خمیر را داخل قالب ریخته و درفر که 20 دقیقه ازقبل روشن کرده ایم به مدت 45 دقیقه قراردهید.
نکته : اگر به این کیک ، پودر کاکائو یا نارگیل خواستید اضافه کنید بعد از اضافه کردن سفیده ، به مواد اضافه کنید.
باعرض ادب و احترام
تلفن تماس با ما 09132146008
لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید
- ۹۹/۰۱/۲۱