اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسر در اصفهان از مبتدی تا پیشرفته با مدیریت خانم بهشتی 09132146008

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

کیک سابله

پنجشنبه, ۲۱ فروردين ۱۳۹۹، ۰۲:۳۹ ق.ظ

 

کیک سابله

 

 

 

مواد لازم

1

تخم مرغ

     4       عـــدد

2

شیر

     1        پیمانه

3

آرد سفید

     2        پیمانه

4

روغن مایع

    2/1      پیمانه

5

شکر

    4/3      پیمانه

6

وانیل

    4/1 قاشق چایخوری

7

بکینگ پودر

     2   قاشق چایخوری

 

 


طرز تهیه کیک سابله  :

 


1-    زرده را از سفیده جدا کنید.
2-    سپس زرده را شروع به زدن کرده ،  1 دقیقه که زدید شکرو وانیل را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه هم بزنید . 
3-    سپس شیر را اضافه کرده وبعد روغن مایع  را اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید.
4-    سپس در ظرفی آرد و بکینگ پودررا با هم الک کرده سپس آن را به مایع زرده اضافه کرده وبا لیسک مخلوط کنید.
5-    سپس سفیده را با کمی شکر با همزن زده تا فرم بگیرد و به مواد بالا اضافه کنید.
6-    کف قالب 40×30 را چرب کرده خمیر را داخل قالب ریخته و درفر که 20 دقیقه ازقبل  روشن کرده ایم به مدت 45 دقیقه قراردهید.
نکته : اگر به این کیک ، پودر کاکائو یا نارگیل خواستید اضافه کنید بعد از اضافه کردن سفیده ، به مواد اضافه کنید.

 

کیک سابله
 

 

باعرض ادب و احترام 

تلفن تماس با ما 09132146008

لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید 

 

 

 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی