اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسر در اصفهان از مبتدی تا پیشرفته با مدیریت خانم بهشتی 09132146008

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

رشدی

شنبه, ۱۰ خرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۴۴ ق.ظ

رشدی

 


(غذایی بین المللی است که اصل آن سوئیسی است )

 

مواد لازم

1

قارچ 

1             بسته کوچک

2

سیب زمینی

2             عـــــــــــدد

3

پیاز متوسط حلقه شده

2             عـــــــــــدد

4

آرد گندم

1           قاشق غذاخوری

5

سویا  سس

2 الی3     قاشق غذاخوری

6

شیر پر چرب

 1            لیــــــــوان

7

مرغ (بجای مرغ از کدو هم می توان استفاده کرد)

300         گــــــــــرم

8

روغن

   به    میزان   لازم

9

خامه -----------------------------------  

یا کره -----------------------------------

یا روغن زیتون----------------------------

2 الی 3    قاشق غذاخوری

50       گرم

   کـــــــــمی

 

طرز تهیه رشدی :

 


1-    در ابتدا ماهیتابه را گرم کنید.
2-    سپس سیب زمینی(با رنده درشت دستی رنده کنید که البته بهتراست با غذاساز ریزشود)  بصورت رشته رشته و فورا قبل از اینکه سیب زمینی سیاه شود سیب زمینی را وسط ظرف ریخته و با یک قاشق  کف ماهیتابه پهن کنید وروی آن را صاف کنید و فشاردهید تا فشرده و متراکم شود.
3-    سپس شعله را زیاد کنید ، بهتراست قبل از ریختن در ماهیتابه نمک و زرد چوبه داغ به آن اضافه کرده و بگذارید تا دوطرف آن سرخ شود.
4-     درون ظرفی دیگرابتدا کمی روغن ریخته و پیاز ومرغ ها را نیز اضافه کرده  و سرخ کنید.
5-    قارچ را حلقه حلقه کرده و به مواد بالا اضافه کنید.
6-    حالا یک لیوان سرپر شیر پرچرب ویک بسته عصاره مرغ را اضافه  کنید.  
7-    سپس 2 الی 3 قاشق غذاخوری سویاسس اضافه کنید.
8-    سپس یک قاشق غذاخوری آرد اضافه کرده و با همزن دستی بزنید.
9-    سپس خامه را اضافه کرده و دوباره با همزن دستی بزنید  تا یکدست شود.
10-    مدام مواد بالا را هم بزنید  و کمی فلفل سیاه اضافه کنید .
11-    سپس وقتی سیب زمینی های درون ماهیتابه را تکان دادید و مانند یک ته دیگ تکان خورد حالا از این طرف و آن طرف کرده تا دو طرف شبیه ته دیگ سرخ شود.
12-    سپس سیب زمینی سرخ شده را درون سینی قرارداده و ازمایع مرغ بالا وسط آن بریزید و با کمی جعفری تزئین کنید .

 

رشدی

باعرض ادب و احترام 

تلفن تماس با ما 09132146008

لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید 

 

 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی