اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسر در اصفهان از مبتدی تا پیشرفته با مدیریت خانم بهشتی 09132146008

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

خرما درخمیر

سه شنبه, ۹ ارديبهشت ۱۳۹۹، ۰۵:۳۰ ق.ظ

خرما در خمیر

 

 

مواد لازم

1

 آرد سفید

   250        گرم

2

کره

5 تا 25       گرم

3

خرما رطبی

40 تا 50    عـدد

4

زرده تخم مرغ

    2          عـدد

5

ماست غلیظ

    2   قاشق غذاخوری

6

بیکینگ پودر

    2   قاشق غذاخوری

7

نمک

       کـــــــــــمی

8

گردو(4/1 گردودرهرخرما)

      به تعداد خرما

 

طرز تهیه خرما درخمیر :

 


1-    آرد + نمک + زرده های تخم مرغ + کره نرم شده + ماست غلیظ مخلوط می کنیم و ورز می دهیم تا حدی که خمیر به دست نچسبد.
2-    سپس خمیر را درون نایلون قرارداده و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار می دهیم .
3-    خرماها را هسته گرفته و درون هر کدام یک چهارم گردو قرار می دهیم .
4-    سپس مقداری از خمیر را برداشته و با وردنه نازک می کنیم و با کاتر گرد برش می زنیم .
5-    سپس یک خرما وسط آن  قرارداده وآنرا می پیچیم  تا به شکل بیضی درآید و بقیه را نیز به همین روال تهیه می کنیم .
6-    سپس درون سینی کاغذ انداخته روی هر خمیر کمی زعفران می مالیم  و  با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه درون فر قرار می دهیم  .
 

 

خرما در خمیر

 

 

باعرض ادب و احترام 

تلفن تماس با ما 09132146008

لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید 

 

 

 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی