اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسر در اصفهان از مبتدی تا پیشرفته با مدیریت خانم بهشتی 09132146008

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

حلیم و عدس اصفهانی ها

سه شنبه, ۱۴ بهمن ۱۳۹۹، ۰۵:۳۸ ب.ظ

حلیم وعدس

(اصفهانی ها)

 

1- حلیم (گندم)

 

مواد لازم پخت حلیم

1

گندم

     1     لیوان

2

شیر پر چرب

     2     لیوان

3

آب

     6     لیوان

4

پیاز

     1     عدد

5

روغن حیوانی یا کره

   به میزان لازم

6

نمک

   به میزان لازم

7

دارچین جهت تزئین

   به میزان لازم   

8

گوشت سینه مرغ یا بوقلمون

       200    گرم

 

 

طرز تهیه حلیم گندم  :


1-    گندم را 24 ساعت در آب بخیسانید.
2-    سینه مرغ  با بوقلمون را با یک عدد پیاز کمی فلفل و برگ بو بپزید تا کاملا پخته شود .
3-    کمی از آب گوشت را کنار بگذارید و سینه را با گوشت کوب بکوبانید تا کاملا حالت پنبه ای پیدا کند .
4-    سپس گندم های خیس خورده را درون ظرفی ریخته و  6 لیوان آب به آن اضافه کنید و بگذارید کاملا پخته شود .
5-    دراواخر پخت آب گوشت را به آن اضافه کنید تا مزه بهتری پیدا کند .
6-    زمانی که کاملا آب آن بخار شد 2 لیوان شیر را به  آن اضافه کنید و بگذارید تا شیر نیز کمی بخار شود .
7-    سپس گوشت کوب برقی را داخل مواد حلیم کنید تا کاملا مواد حالت خمیر شکل پیدا کند .
8-    سپس مواد را از صافی کمی درشت رد کنید تا پوسته های گندم از مواد جدا شوند.( این مرحله دلخواه است )
9-    سپس گوشت پنبه ای شده را به مواد اضافه کنید ودر آخر  روغن  ، نمک  را نیز اضافه کنید و روی حرارت قراردهید تا مواد یکدست شود .
10-    سپس درظرف مورد نظر کشیده و با دارچین و کمی سینه مرغ ریش ریش شده تزئین کنید .
نکته : بهترنی گندم برای حلیم ، گندم جنوب است .
نکته : می توان بجای گوشت سفید از گوشت قرمز استفاده کرد.

 

2- عدسی

مواد لازم پخت عدسی

1

عدس ریز

     250          گرم

2

پیازمتوسط

       1           عدد

3

آرد سفید

    2  تا  3       قاشق غذاخوری

4

آب

به میزان لازم   (بسته به نوع عدس)

5

روغن

به میزان لازم

6

نمک وفلفل و آویشن

به میزان لازم


 

طرز تهیه عدسی  :

 


1-    عدس ها را به مدت 3 ساعت بخیسانید.
2-    پیاز را نگینی خرد کرده و کمی تفت دهید .
3-    عدس های خیس خرده را با 2 تا 3 لیوان آب  روی حرارت قرار دهید  تا کاملا پخته شود .
4-    آرد را تفت دهید تا بوی خامی آن  کاملا برطرف شود .
5-    سپس آرد و نمک و فلفل را در اواخر پخت عدس ها به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کمی غلیظ شود .
6-    سپس با گوشت کوب دستی آنرا بکوبید تا حالت خمیری پیدا کند.
7-    سپس کمی روغن به آن اضافه کنید و درظرف اصلی بریزید و آنرا تزئین کنید .

 

 

حلیم و عدس اصفهانی ها

 

باعرض ادب و احترام 

تلفن تماس    09132146008

لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید 

 

 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی