اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسر در اصفهان از مبتدی تا پیشرفته با مدیریت خانم بهشتی 09132146008

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

دسر آناناس

چهارشنبه, ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹، ۰۵:۴۶ ب.ظ

دسر آناناس

 

 

 

مواد لازم

1

کمپوت آناناس حلقه ای

 8 تا 10         عدد

2

کمپوت گیلاس

 8 تا 10         عدد

3

تخم مرغ

 3                 عدد

4

کره

 60               گرم

5

پودر قند

سه چهارم       لیوان

6

ورق ژلاتین

 3                ورق

7

آب کمپوت آناناس (رانی )

 1 + 1/2       پیمانه

8

خامه فرم گرفته

   1              پیمانه

9

ژله بی رنگ

   1               بسته

 

طرز تهیه دسر اناناس :

 

 


1-    کمپوت ها و گیلاس ها را کف ظرف ریخته و ژله بی رنگ را روی آن ریخته و درون یخچال  قرار داده تا نیم بند شود.
2-    پودر قند + زرده را باهمزن زده تا کرم رنگ شود سپس کره به دمای محیط رسیده  را به آن اضافه می کنیم .
3-    سپس ژلاتین را با آب آناناس بن ماری می کنیم .
4-     خامه را نیز جداگانه زده تا کمی فرم بگیرد.
5-    سفیده را نیز جداگانه زده  تا کاملا سفت شود.
6-    سفیده + خامه را مخلوط کرده و سپس همه موارد را باهم مخلوط می کنیم  و درون قالب مورد نظر می ریزیم و به مدت 8 ساعت درون یخچال قرار می دهیم .

 

دسر اناناس

 

باعرض ادب و احترام 

تلفن تماس با ما 09132146008

لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید 

 

 


 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی