اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسر در اصفهان از مبتدی تا پیشرفته با مدیریت خانم بهشتی 09132146008

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

پاستا صدفی

سه شنبه, ۱۷ تیر ۱۳۹۹، ۰۴:۱۷ ب.ظ

پاستا صدفی

 

مواد لازم

1

پاستا

                  یک بسته

2

پنیر پیتزا

                   200  گرم

3

مایه ماکارونی

                    300 گرم

4

سس مایونز

             به میزان لازم

 

طرز تهیه  پاستا صدفی  :

 

  1. پاستا را درون آب جوش ریخته و مانند ماکارونی آن را آبکش کنید.
  2. مایه گوشت را که از قبل آماده کرده‌ایم به آن کمی پنیر پیتزا اضافه می‌کنیم.
  3. وسط پاستا را از این مواد پر می‌کنیم و یک دریف درون ظرف می چینیم بطوریکه روی هم قرارنگیرندو به هم نچسبند.
  4. روی آن کمی سس مایونز می‌ریزیم.
  5. سپس روی آن کمی اسپری آب می‌پاشیم.
  6. سپس با دمای 150 درجه سانتیگراد درون فر قرار می‌دهیم.

 

پاستا صدفی

 

باعرض ادب و احترام 

تلفن تماس با ما 09132146008

لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید 

 

 

 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی