اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسر در اصفهان از مبتدی تا پیشرفته با مدیریت خانم بهشتی 09132146008

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

کرم شکلات

دوشنبه, ۱۶ بهمن ۱۴۰۲، ۰۱:۰۲ ق.ظ

 

 

کرم شکلات

 

 

کرم شکلات

 

مواد لازم

1

زرده تخم مرغ

                     1           عدد

2

شیر

  1            لیوان

3

پودر کاکائو

30          گرم

4

نشاسته ذرت

40          گرم

5

شکر

100        گرم

6

کره

50          گرم

7

شکلات تلخ

                     100        گرم

8

وانیل

                     1/4         قاشق چای خوری

 

 

طرز تهیه کرم شکلات  :

 

 

  1. زرده تخم مرغ + شکر + وانیل  را با همزن زده تا کرم رنگ شود .
  2. نشاسته ذرت را با پودر کاکائو مخلوط کرده و تدریجا شیر را اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید.
  3. سپس این مخلوط را به مواد زرده تخم مرغ اضافه کرده و روی حرارت مستقیم و ملایم قراردهید .
  4. زمانیکه غلیظ شد کره و شکلات را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید .
  5. سپس در ظرف مورد نظر ریخته و پس از خنک شدن به مدت 2 ساعت در یخچال قراردهید .
  6. سپس با خامه قنادی و میوه ها تزئین کنید .

 

لطفا

نقطه نظرات خود را با ما در میان بگذارید

09132146008

 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی