اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسر در اصفهان از مبتدی تا پیشرفته با مدیریت خانم بهشتی 09132146008

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

شیره انگور

چهارشنبه, ۳۱ شهریور ۱۴۰۰، ۱۱:۳۸ ب.ظ

شیره انگور

 

 

مواد لازم

1

انگور

      5 کیلوگرم

2

خاک سفید

  یک هشتم میزان انگور

 

 


طرز تهیه شیره انگور :

 


1-    ابتدا انگورها را شسته و آنها را دانه کنید.
2-    سپس انگورها را له کرده تا آب انها گرفته شود . برای اینکار می توانید از گوشت کوب دستی یا آبمیوه گیری استفاده کرد.
3-    سپس آب انگور را از صافی پارچه ای رد کنید تا تفاله و اضافه های آن گرفته شود و آب انگور خالص بدست آید .
4-    آب انگور خالص را در قابلمه ریخته و روی حرارت قراردهید . وقتی کناره های ظرف حباب ایجاد شد و قبل از اینکه آب انگور بجوش آید باید کم کم خاک سفید را به آن اضافه کنید وهم بزنید . با کف گیر کف های روی آب انگور که ایجاد شده را مرتب بردارید.
5-    بعد از جمع کردن کامل کف های روی آب انگور حرارت را خاموش کنید و ظرف را حدود 10 تا 12 ساعت کنار بگذارید تا خاک سفید ته نشین و آب انگور صاف و زلال شود .
6-    اگر بعد از گذشت این مدت زمان روی آب انگور کف ایجاد شده بود دوباره آنرا بگیرید . سپس با یک ملاقه به آرامی روی آب انگور را برداشته و داخل ظرف دیگر بریزید تا وقتی که به خاک ته نشین شده ته ظرف برسید  . در اینجا ته آب انگور را در یک کیسه نخی بریزید آنرا در ظرف دیگری گذاشته و روی کیسه ظرف سنگین بگذارید تا  آب آن کاملا گرفته شود سپس این آب خالص را هم به ظرف قبلی اضافه کنید .
7-    ظرف آب انگور خالص را روی حرارت متوسط بگذارید تا شیره پخته و کمی غلیظ شود ، در مدت پخت ممکن است آب انگور دوباره کف کند ، آنرا باز هم با کف گیر بگیرید .
8-    حرارت بسیار ملایم باشد تا شیره نسوزد . شیره انگور بهتر است زیاد غلیظ نشود چون مزه تلخی به خود می گیرد.
9-    وقتی شیره کمی غلیظ شد از روی حرارت بردارید و بگذارید کاملا سرد شود .
نکته :
1-    اضافه کردن خاک سفید یا خاک دوشاب به آب انگور باعث زلالی شیره و جلوگیری از ترش شدن یا به اصطلاح نجس شدن آن می شود.
2-    برای زلال شدن شیره ، باید خاک سفید را قبل از مصرف به اندازه کافی در معرض آفتاب یا حرارت قراردهید تا  باعث گل آلود شدن آب انگور نشود . معمولا خاک سفیدی که از عطاری تهیه می شود آماده است .
3-    برای تهیه شیره از هر نوع انگوری می توان استفاده کرد و بهترین نوع آن برای شیره انگور ، کشمش است .
4-    گفته می شود جوشاندن آب انگور در ظرف های رویی (روهی به زبان عامیانه ) نسبت به ظرف های مسی باعث زودتر به قوام آمدن آن می شود .
5-    کف شیره طعم لذیذ و خواص فراوانی دارد آنرا موقع پخت جدا کنید تا شیره انگور کدر نشود ولی آنرا می توانید جداگانه مصرف کنید .
6-    یک شیره انگور مناسب دارای غلظت کم ، با شفافیت و زلالی بالا و بدون بوی سوختگی است .
7-    شیره انگور در شهرهای مختلف با روش های متفاوت واز انواع انگور مختلف تهیه می شود به همین دلیل طعم ، رنگ و قوام شیره ها با هم فرق دارد. مثلا دوشاب خراسان غلیظ  و رنگ تیره دارد ، شیره انگور ملایر سفت ولی رنگ آن قهوه ای روشن است درحالیکه درشهرهای همدان و اردبیل دارای شیره های رقیق تر با رنگ قهوه ای تیره هستند .
8-    شیره انگور در جای خنک نگهداری شود .
 

 

طرزتهیه شیره انگور خانگی

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی