اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسر در اصفهان از مبتدی تا پیشرفته با مدیریت خانم بهشتی 09132146008

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

۹ مطلب در بهمن ۱۳۹۸ ثبت شده است

۲۹
بهمن

میز دسر

باعرض ادب و احترام 

تلفن تماس با ما 09132146008

لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید

 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان
۲۹
بهمن

دسر کرم بستنی

باعرض ادب و احترام 

تلفن تماس با ما 09132146008

لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید

 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان
۲۹
بهمن

دسر کرم کاستارد

باعرض ادب و احترام 

تلفن تماس با ما 09132146008

لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید

 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان
۲۹
بهمن

دسر کرم باواریا

باعرض ادب و احترام 

تلفن تماس با ما 09132146008

لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید

 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان
۲۹
بهمن

دسر آناناس

باعرض ادب و احترام 

تلفن تماس با ما 09132146008

لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید

 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان
۲۹
بهمن

دسرشارلوت شکلاتی

باعرض ادب و احترام 

تلفن تماس با ما 09132146008

لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید

 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان
۲۹
بهمن

دسر شارلوت وانیلی

باعرض ادب و احترام 

تلفن تماس با ما 09132146008

لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید

 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان
۲۰
بهمن

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده
 

   
طرز تهیه کیک اسفنجی
 


تصور کنید می خواهیم یک کیک تولد خیلی خوب درست کنیم، در صورتی که بتوانیم یک کیک ساده و اسفنجی را خوب بپزیم، تقریبا نصف بیشتر راه را رفته ایم. کلا پایه اغلب کیک هایی که حرفه ای درست و تزیین شده اند، یک کیک ساده اسفنجی است. شاید تکراری باشد ولی مجدداً روش تهیه کیک اسفنجی ساده را مرور می کنیم.

مواد لازم برای کیک ساده وانیلی :
 آرد     ........................................................................................     2 پیمانه
 شکر   .........................................................................................    1 پیمانه
شیر     ........................................................................................    1 پیمانه
وانیل   ...........................................................................................   یک دوم قاشق چایخوری
روغن مایع   .....................................................................................   2/3 پیمانه
تخم مرغ   .......................................................................................    4 عدد
بکینگ پودر ....................................................................................      2 قاشق مرباخوری
 
 

 

آموزش کیک و دسر در اصفهان

 

طرز تهیه کیک ساده وانیلی:

 

 

 


ابتدا زرده و سفیده های تخم مرغ ها را از هم جدا کنید. سفیده ها را با همزن برقی خوب بزنید تا فرم بگیرد، سفید رنگ شود تا از ظرف نریزد، بعد آن را در یخچال بگذارید.

فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. زرده ها را در یک ظرف مناسب با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا سفید رنگ و کش دار شود. اکنون آرام آرام به آن روغن و شیر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.

در یک ظرف آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و دو بار آن ها را الک کنید، بعد آن را به مخلوط زرده اضافه کنید. در آخر سفیده را هم به مواد اضافه کنید. مواد را به حالت دورانی هم بزنید. توجه کنید که مواد را در یک جهت هم بزنید تا کیک به خوبی پف کند.

مایه کیک را داخل قالب مورد نظرتان که پیشتر چرب نموده اید بریزید و آن را در فر به مدت 45 دقیقه بگذارید تا کیک بپزد.

بعد از آنکه کیک آماده شد، آن را از فر بیرون بیاورید و صبر کنید تا کمی خنک شود، بعد آن را از قالب درآورید. بعد از آنکه کیک خنک شد، آن را از عرض به دو قسمت تقسیم کنید. روی یک لایه را با خامه بپوشانید، بعد لایه دیگر را روی آن قرار داده و آن را هم با خامه بپوشانید. کیک را با میوه دلخواه، تکه های شکلات و در صورت تمایل شکلات سفید آب شده تزئین کنید.
 
 
طرز تهیه کیک اسفنجی
 
مواد لازم برای کیک اسفنجی و ساده :
تخم مرغ   ...................................................................................  ۷ عدد اگر کوچک بودند ۸ عدد
 شکر  ........................................................................................  ۲۷۵ گرم
 آرد  .......................................................................................... ۳۰۰ گرم
 آب سرد .....................................................................................  یک سوم استکان
 بکینگ پودر  .................................................................................  یک قاشق پر چایخوری
عسل    .....................................................................................   یک قاشق غذاخوری همراه با آب
 
دستور کیک ساده:
ابتدا سفیده و زرده ها را جدا کنید و سفیده تخم مرغ را به حدی بزنید که کاملا پف کند و سفت یعنی زمانی که ظرفتان را برمی گردانید از داخل ظرف نریزد بعد از این مراحل شکر را کم کم به سفیده اضافه کنید و هم زدن را ادامه بدهید و بعد زرده را داخل ظرفی که شکاندید و جدا است را یک عدد یک عدد اضافه کنید یعنی همزن روشن باشد یک عدد زرده بریزید هم بزنید وقتی با سفیده ترکیب شد یک عدد دیگر زرده بزنید تا آخر زرده ها تمام شود سپس آردتان را هم که در ظرفی جدا سه بار با پکینگ پودر الک کردید آماده باشد.
 
حالا زرده و سفیده ما آماده شده حالا وقت اضافه کردن عسل است عسل را برای چی اضافه می کنیم به خاطر رنگ آمدن کیک است. کیک بعد از پختن یک رنگ عسلی به خودش می گیرد اینجا دقت داشته باشید که عسل را با مقدار آبی که در دستور نوشتم مخلوط کنید بعد به مواد تخم مرغی اضافه کنید حالا نوبت اضافه کردن آرد است اینجا از یکی کمک بگیرید تا آرام آرام آرد را برای شما بریزد و شما هم با همزن دستی مشغول همزدن باشید.
 
بعد از آماده شدن مواد، ته قالبتان کاغذ روغنی را پهن کنید و دیواره ها را خیلی کم چرب کنید و مواد را داخل قالب بریزید و داخل فری که از قبل گرم کردید بریزید ۴۵ دقیقه و در دمای ۱۸۰ درجه قرار بدهید البته حواستان به فر باشد دمای فرها متغیر هست.
 
فوت و فن کیک اسفنجی ساده:
• تخم مرغ و شیر باید به دمای محیط رسیده باشند.
• قبل از پخت و آماده کردن کیک اسفنجی باید ظرف ها خشک و تمیز باشند.
• بیست دقیقه اول به هیچ عنوان درب فر باز نشود.
• نکته: در قالب ۲۵ با ارتفاع ۱۰ سانت.
• برای نصف مواد درقالب ۲۰ با ارتفاع ۱۰ سانت.
 
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته                                 

باعرض ادب و احترام 

تلفن تماس با ما 09132146008

لطفا نقطه نظرات خود را درزیر درج کنید

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان
۰۸
بهمن

 

مرد خردمند هنر پیشه را            عمر دو بایست در این روزگار

 تا به یکی تجربه اندوختن             با دگری تجربه بردن به کار!

 

 

اگر همه ما تجربیات مفید خود را در اختیار دیگران قرار دهیم همه خواهند توانست با انتخاب ها و تصمیم های درست تر، استفاده بهتری از وقت و عمر خود داشته باشند.

همچنین گاهی هدف از نوشتن ترویج نظرات و دیدگاه های شخصی نویسنده یا ابراز احساسات و عواطف اوست. برخی هم انتشار نظرات خود را فرصتی برای نقد و ارزیابی آن می دانند. البته بدیهی است کسانی که دیدگاه های خود را در قالب هنر بیان می کنند، تاثیر بیشتری بر محیط پیرامون خود می گذارند.

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان