اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسر در اصفهان از مبتدی تا پیشرفته با مدیریت خانم بهشتی 09132146008

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

۲ مطلب در تیر ۱۳۹۹ ثبت شده است

۱۷
تیر

پاستا صدفی

 

مواد لازم

1

پاستا

                  یک بسته

2

پنیر پیتزا

                   200  گرم

3

مایه ماکارونی

                    300 گرم

4

سس مایونز

             به میزان لازم

 

طرز تهیه  پاستا صدفی  :

 

  1. پاستا را درون آب جوش ریخته و مانند ماکارونی آن را آبکش کنید.
  2. مایه گوشت را که از قبل آماده کرده‌ایم به آن کمی پنیر پیتزا اضافه می‌کنیم.
  3. وسط پاستا را از این مواد پر می‌کنیم و یک دریف درون ظرف می چینیم بطوریکه روی هم قرارنگیرندو به هم نچسبند.
  4. روی آن کمی سس مایونز می‌ریزیم.
  5. سپس روی آن کمی اسپری آب می‌پاشیم.
  6. سپس با دمای 150 درجه سانتیگراد درون فر قرار می‌دهیم.

 

پاستا صدفی

 

باعرض ادب و احترام 

تلفن تماس با ما 09132146008

لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید 

 

 

 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان
۱۰
تیر

 

سوسیس خانگی

 

مواد لازم

1

فیله یا سینه مرغ یا بوقلمون

   500       گرم

2

روغن مایع

    50        گرم  

3

آرد سفید

    50        گرم

4

آب و یخ

   100       گرم

5

شیرخشک

    15        گرم

6

پودر نشاسته

   20         گرم

7

سیر

    3          حبه

8

تخم مرغ

    1          عدد

9

میخک

    1          عدد

10

رازیانه

    1         نخود

11

پودر ریشه جوز

    1         نخود

12

تخم گیشنیز

    1         نخود

13

فلفل سفید

   2/1        ق م

14

فلفل قرمز

   2/1        ق م

15

پودر سیر

    1          ق م

16

پودر پیاز

    1          ق م

17

زنجبیل

    1 و2/1   ق م

18

هل

   2/1        ق م

19

اویشن

   2/1        ق م

20

دارچین

   4/1        ق م

21

پاپریکا

   4/1        ق م

22

شکر

    2         ق چ

23

نمک

    3         ق چ

 

 


طرز تهیه سوسیس خانگی  :

 


1-    ابتدا گوشت تازه را درفریزر قرارداده تا کمی منجمد شود 
2-    پس از یخ زدن تکه تکه کرده و با 3 حبه سیردرچرخ گوشت می ریزیم و سه مرتبه آنرا چرخ می کنیم .
3-    سپس در میکسر ریخته و به آن روغن مایع و  ادویه ها را اضافه می کنیم .
4-    سپس تخم مرغ را مخلوط کرده و به مواد بالا اضافه می کنیم.
5-    سپس حدود 3 الی 4 دقیقه با غذاساز هم می زنیم و مرتب با قاشق تمیز کرده تا کامل مخلوط شود و بعد آب و یخ + آرد + شیرخشک + نشاسته را اضافه می کنیم .
6-    سپس در آخر نمک و شکر را اضافه می کنیم تا خمیر مناسب صورتی رنگی بدست آید.
7-    بعد از آن  مواد را داخل قیف پارچه ای ریخته و سرقیف را داخل بگ سوسیس قرارداده و فشار می دهیم و به اندازه دلخواه آنرا گره زده بصورتیکه حتی المقدور تمامی هوای آن خارج شده باشد یعنی بگ حاوی مواد را هواگیری می کنیم .
8-    پس از آماده شدن بگ ها  ، آنها را  در بخارپز یا درقابلمه حاوی آب جوش به مدت حدود 45 دقیقه الی 1 ساعت قرار می دهیم .
9-    سپس بعد از پایان پخت  و پس ازخنک شدن ،  آنها را به مدت  10  الی 12 ساعت در یخچال می گذاریم  . اکنون سوسیس ما آماده مصرف می باشد.

 

سوسیس خانگی

 

باعرض ادب و احترام 

تلفن تماس با ما 09132146008

لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید 

 

 


 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان