اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسر در اصفهان از مبتدی تا پیشرفته با مدیریت خانم بهشتی 09132146008

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

۱ مطلب در آبان ۱۳۹۹ ثبت شده است

۱۳
آبان

رولت خرما

 

 

مواد لازم

1

خرما خشتی

  300                    گرم

2

روغن جامد یا کره

50 الی 100             گرم

3

آرد سفید

  2                  قاشق غذاخوری

4

ارده

  2                  قاشق غذاخوری   

5

گردو

    به  میزان  لازم

6

دارچین

    به  میزان  لازم

 


طرز تهیه رولت خرما :

 


1-    خرما را از هسته جدا کرده سپس درون ظرف استیل ریخته و روی حرارت بن ماری قرار می دهیم .
2-    سپس 50 گرم کره  یا روغن به آن اضافه می کنیم .
3-    سپس خرما را با کره یا روغن کاملا ورز می دهیم تاخمیر صافی بدست آید .
4-    سپس دارچین را به آن اضافه می کنیم .
5-    یک عدد نایلون برداشته و از وسط آن را برش می زنیم .
6-    سپس خرما را بین دو ورق نایلون صاف کرده  و با وردنه  روی آن را صاف می کنیم تا خمیر نازکی بدست آید.
7-    آرد را درون تابه ای ریخته و آن را تفت می دهیم درحدی که تغییررنگ ندهد و بوی خامی آن ازبین برود.
8-    سپس باقیمانده کره را به آن اضافه می کنیم .
9-    بعد از آن ارده را اضافه کرده و از روی حرارت بر می داریم .
10-    سپس کمی که خنک شد این مواد را روی خرمای نازک شده می ریزیم .
11-    سپس کمی گردو روی آن می ریزیم و آن را رول می کنیم .
12-    ودرآخر به مدت 24 ساعت درون یخچال قرار می دهیم و آنرا بصورت حلقه حلقه برش می زنیم.

 

 

رولت خرما

باعرض ادب و احترام 

تلفن تماس با ما 09132146008

لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان