طرز تهیه فلافل
مواد لازم | ||
1 |
نخود |
1 پیمانه |
2 |
باقالای زرد |
1 پیمانه |
3 |
آرد نخودچی |
2/1 پیمانه |
4 |
بلغور خام |
4/1 پیمانه |
5 |
پیاز رنده شده |
1 عدد |
6 |
سیر |
4 تا 5 حبه |
7 |
پودر نان |
1 قاشق مربا خوری |
8 |
فلفل قرمز |
1 قاشق مربا خوردی |
9 |
زرد چوبه |
1 قاشق مربا خوری |
10 |
تخم گشنیز |
1 قاشق مربا خوری |
11 |
پودر زیره سیاه |
1 قاشق مربا خوری |
12 |
نمک و روغن |
به میزان لازم |
طرز تهیه فلافل :
1- نخود ، باقالا و بلغور را از قبل بخیسانید.
2- سپس این مواد را در غذا ساز ریخته تا کاملا خمیر و یکدست شوند.
3- سپس ادویه ها + آرد نخودچی + نمک را به آنها اضافه کنید .
4- سپس پیاز را رنده کرده و تفاله آنرا به مواد بالا اضافه کنید.
5- سپس در قالب مخصوص فلافل بریزید و در روغن فراوان سرخ کنید.
6- سپس مواد را روی پد روغن گیر بگذارید تا روغن آن گرفته شود .
7- سپس بصورت ساندویچ سرو کنید.