اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسر در اصفهان از مبتدی تا پیشرفته با مدیریت خانم بهشتی 09132146008

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

۱ مطلب در فروردين ۱۴۰۱ ثبت شده است

۲۸
فروردين


طرز تهیه فلافل 

 

فلافل

 

مواد لازم

1

نخود

     1           پیمانه

2

باقالای زرد

     1           پیمانه

3

آرد نخودچی

   2/1          پیمانه

4

بلغور خام

   4/1          پیمانه

5

پیاز رنده شده

    1           عدد

6

سیر

    4   تا  5   حبه

7

پودر نان

     1           قاشق مربا خوری

8

فلفل قرمز

     1           قاشق مربا خوردی

9

زرد چوبه

     1           قاشق مربا خوری

10

تخم گشنیز

     1           قاشق مربا  خوری

11

پودر زیره سیاه

     1           قاشق مربا خوری    

12

نمک و روغن

    به   میزان   لازم

 

 

طرز تهیه فلافل  :


1-    نخود ، باقالا و بلغور را از قبل بخیسانید.
2-    سپس این مواد را در غذا ساز ریخته تا کاملا خمیر و یکدست شوند.
3-    سپس ادویه ها + آرد نخودچی + نمک را به آنها اضافه کنید .
4-    سپس پیاز را رنده کرده و تفاله آنرا به مواد بالا اضافه کنید.
5-    سپس در قالب مخصوص فلافل بریزید و در روغن فراوان سرخ کنید.
6-    سپس مواد را روی پد روغن گیر بگذارید تا روغن آن گرفته شود .
7-    سپس بصورت ساندویچ سرو کنید.

 

لطفا نقطه نظرات خود را با ما در میان بگذارید

09132146008

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان