اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسر در اصفهان از مبتدی تا پیشرفته با مدیریت خانم بهشتی 09132146008

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

۲ مطلب در بهمن ۱۴۰۲ ثبت شده است

۳۰
بهمن

قارچ سوخاری

قارچ سوخاری

 

مواد لازم

1

قارچ

     500     گرم

2

ماست و موسیر چکیده

       5        قاشق غذاخوری

3

آرد سفید

       1        قاشق غذاخوری

4

تخم مرغ

       1        عدد

5

طعم دهنده مرغ

       1        بسته

6

زعفران

       به میزان لازم

7

نمک ، فلفل سیاه

       به میزان لازم

8

زنجبیل

       به میزان لازم

9

جوز هندی

       به میزان لازم

10

آرد سوخاری

       به میزان لازم

11

آبلیمو

       به میزان لازم

12

روغن سرخ کردنی

       به میزان لازم

12

شیر

       در صورت نیاز

 

طرز تهیه قارچ سوخاری :

  1. قارچ ها را شسته روی پارچه ای ریخته تا آب آن کاملا گرفته شود.
  2. دریک ظرف 4 قاشق ماست چکیده + زعفران + لیموترش + نمک + فلفل سیاه مخلوط کنید.
  3. سپس قارچ ها را به آن اضافه کنید و روی آن را پوشانده و یک ساعت درون یخچال قراردهید .
  4. در ظرفی کوچک تخم مرغ را شکسته ، یک قاشق غذاخوری ماست چکیده به آن اضافه کنید سپس آرد سفید را به آن اضافه کنید نمک ، فلفل سیاه ، جوزهندی ، زنجبیل، طعم دهنده مرغ را اضافه کرده و با چنگال مخلوط کنید .

         نکته : درصورتیکه مایه ی بالا کمی سفت بود به آن یک قاشق شیر اضافه کنید 

                   تا غلظتی مانند مربا پیدا کند.

  1. سپس قارچ ها را درون مایع انداخته  و در آرد سوخاری بغلطانید.
  2. پس از اینکه به آرد سوخاری آغشته شد در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید.
  3. پس از سرخ شدن قارچ ها را درون توری قرارداده تا روغن اضافی آن خارج شود.
  4.   سپس میل کنید ، نوش جان !

لطفا

نقطه نظرات خود را با ما در میان بگذارید

09132146008

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان
۱۶
بهمن

 

 

کرم شکلات

 

 

کرم شکلات

 

مواد لازم

1

زرده تخم مرغ

                     1           عدد

2

شیر

  1            لیوان

3

پودر کاکائو

30          گرم

4

نشاسته ذرت

40          گرم

5

شکر

100        گرم

6

کره

50          گرم

7

شکلات تلخ

                     100        گرم

8

وانیل

                     1/4         قاشق چای خوری

 

 

طرز تهیه کرم شکلات  :

 

 

  1. زرده تخم مرغ + شکر + وانیل  را با همزن زده تا کرم رنگ شود .
  2. نشاسته ذرت را با پودر کاکائو مخلوط کرده و تدریجا شیر را اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید.
  3. سپس این مخلوط را به مواد زرده تخم مرغ اضافه کرده و روی حرارت مستقیم و ملایم قراردهید .
  4. زمانیکه غلیظ شد کره و شکلات را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید .
  5. سپس در ظرف مورد نظر ریخته و پس از خنک شدن به مدت 2 ساعت در یخچال قراردهید .
  6. سپس با خامه قنادی و میوه ها تزئین کنید .

 

لطفا

نقطه نظرات خود را با ما در میان بگذارید

09132146008

 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان