قارچ سوخاری
مواد لازم | ||
1 |
قارچ |
500 گرم |
2 |
ماست و موسیر چکیده |
5 قاشق غذاخوری |
3 |
آرد سفید |
1 قاشق غذاخوری |
4 |
تخم مرغ |
1 عدد |
5 |
طعم دهنده مرغ |
1 بسته |
6 |
زعفران |
به میزان لازم |
7 |
نمک ، فلفل سیاه |
به میزان لازم |
8 |
زنجبیل |
به میزان لازم |
9 |
جوز هندی |
به میزان لازم |
10 |
آرد سوخاری |
به میزان لازم |
11 |
آبلیمو |
به میزان لازم |
12 |
روغن سرخ کردنی |
به میزان لازم |
12 |
شیر |
در صورت نیاز |
طرز تهیه قارچ سوخاری :
- قارچ ها را شسته روی پارچه ای ریخته تا آب آن کاملا گرفته شود.
- دریک ظرف 4 قاشق ماست چکیده + زعفران + لیموترش + نمک + فلفل سیاه مخلوط کنید.
- سپس قارچ ها را به آن اضافه کنید و روی آن را پوشانده و یک ساعت درون یخچال قراردهید .
- در ظرفی کوچک تخم مرغ را شکسته ، یک قاشق غذاخوری ماست چکیده به آن اضافه کنید سپس آرد سفید را به آن اضافه کنید نمک ، فلفل سیاه ، جوزهندی ، زنجبیل، طعم دهنده مرغ را اضافه کرده و با چنگال مخلوط کنید .
نکته : درصورتیکه مایه ی بالا کمی سفت بود به آن یک قاشق شیر اضافه کنید
تا غلظتی مانند مربا پیدا کند.
- سپس قارچ ها را درون مایع انداخته و در آرد سوخاری بغلطانید.
- پس از اینکه به آرد سوخاری آغشته شد در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید.
- پس از سرخ شدن قارچ ها را درون توری قرارداده تا روغن اضافی آن خارج شود.
- سپس میل کنید ، نوش جان !