اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسر در اصفهان از مبتدی تا پیشرفته با مدیریت خانم بهشتی 09132146008

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

۱ مطلب در خرداد ۱۴۰۲ ثبت شده است

۱۴
خرداد

ترشی آلبالو

 

 

مواد لازم

1

آلبالو تازه

     1    کیلوگرم

2

سرکه سفید

     2    لیوان

3

آب

    1/5  لیوان

4

نبات شاخه ای

     نصف شاخه    

5

نمک

     نصف قاشق چای خوری


طرز تهیه :
1-    آلبالوها را شسته و تمیز کنید.
2-    سپس آلبالوها را درون ظرف شیشه ای بریزید.
3-    سرکه و آب را با هم مخلوط کنید و روی آلبالوها درون شیشه بریزید.
4-    نیمی ازشاخه نبات را درون شیشه بیندازید.
5-    سپس در شیشه را بسته و به مدت  20 روز در جای خنک و تاریک قرار دهید .
نکته : مخلوط آب و سرکه در حدی باشد که روی سطح آلبالوها را کامل بپوشاند.

 

لطفا

نقطه نظرات خود را با ما در میان بگذارید

09132146008

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان