آموزش کیک ساچر
دوشنبه, ۵ اسفند ۱۳۹۸، ۰۶:۵۱ ب.ظ
کیک ساچر
مواد لازم | ||
1 |
تخم مرغ |
3 عــدد |
2 |
شکلات تلخ خرد شده |
150 گرم |
3 |
کره |
100 گرم |
4 |
شکر |
120 گرم |
5 |
آرد |
150 گرم |
6 |
آب ولرم |
1 قاشق سوپ خوری |
7 |
بکینگ پودر |
1 قاشق مربا خوری |
8 |
وانیل |
2/1 قاشق چای خوری |
مواد لازم برای سس شکلاتی | ||
1 |
شکلات تلخ |
125 گرم |
2 |
کره |
100 گرم |
3 |
خامه |
300 گرم |
*********************************************************************************
طرز تهیه کیک ساچر :
1- شکلاتها را روی حرارت بن ماری قرارداده تا ذوب شود
2- سپس آب را اضافه کنید تا یکدست شود
3- سپس از روی حرارت برداشته تا خنک شود
4- کره را با نیمی از شکربا همزن زده تا یکدست شود
5- سپس زرده های تخم مرغ را همراه با شکر و وانیل با همزن زده تا یکدست شود
6- سپس شکلات ذوب شده را اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید
7- سپس آرد و بکینگ پودر را به مواد بالا اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید
8- سپس سفیده را با بافیمانده شکر با همزن زده تا کاملا فرم بگیرد و به مواد بالا اضافه کنید
9- سپس درون قالب ریخته و درون فر با دمای 175 درجه سانتی گراد وبه مدت 45 دقیقه الی یک ساعت قرار دهید.
طرز تهیه سس شکلاتی :
1- شکلات را روی حرارت بن ماری قرارداده تا ذوب شود
2- سپس کره را به آن اضافه کرده و مجددا روی حرارت بن ماری قرار دهید
3- سپس کمی که خنک شد خامه زده شده را به آن اضافه کنید و هم می زنیم تا کاملا یکدست شود
4- سپس روی کیک خنک شده می ریزیم .
باعرض ادب و احترام
تلفن تماس با ما 09132146008
لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید
- ۹۸/۱۲/۰۵