اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسر در اصفهان از مبتدی تا پیشرفته با مدیریت خانم بهشتی 09132146008

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

حلوای عربی

چهارشنبه, ۲۷ فروردين ۱۳۹۹، ۰۳:۳۳ ق.ظ

حلوای عربی

 

 

 

مواد لازم

1

آرد گندم

    1               لیوان

2

شیرخشک

    2               لیوان

3

آب

    1               لیوان

4

شکر

    1 و 2/1       لیوان

5

گلاب

         2/1       لیوان

6

روغن مایع

         4/1       لیوان

7

کره

    200            گرم

8

هل و زعفران

    به   میــــزان  لازم

9

پودر کاکائو

    به   میــــزان  لازم

 

 

طرز تهیه حلوای عربی :

 


1-    آرد گندم  را روی حرارت گذاشته تا بوی خامی آن برطرف شود و کمی تغییر رنگ دهد.
2-    سپس شیرخشک  را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم .
3-    سپس روغن و کره را به آرد داغ اضافه کرده و از روی حرارت بر می داریم و می گذاریم تا خنک شود .
4-    شربت را آماده کرده سپس زعفران و هل و گلاب را اضافه می کنیم و همان طور داغ به آرد خنک شده اضافه کرده و مخلوط می کنیم .
5-    درصورت دلخواه مواد را دوقسمت کرده و به یک قسمت آن کمی پودر کاکائو اضافه می کنیم .
6-    مواد را درون ظرف ریخته و روی آنرا صاف می کنیم .
7-    کمی از مواد را درون قیف با ماسوره شکوفه می ریزیم و می گذاریم کمی خنک شود و مانند خامه شکوفه زدن ،  روی حلوا شکوفه تزئین می کنیم .

 

 

حلوای عربی

 

حلوای عربی

باعرض ادب و احترام 

تلفن تماس با ما 09132146008

لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید 

 

 

 

 

 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی