بستنی سنتی
بستنی سنتی
برای تماشای ویدیوی آموزشی تهیه بستنی سنتی اینجا را کلیک کنید
مواد لازم | ||
1 |
شیر |
3 پیمانه |
2 |
شکر |
1 پیمانه |
3 |
گلاب |
5/1 پیمانه |
4 |
خامه قنادی |
2/1 پیمانه |
5 |
آب |
2/1 پیمانه |
6 |
هل |
4/1 قاشق چایخوری |
7 |
ثعلب |
1 قاشق سوپخوری |
8 |
زغفران |
2 قاشق سوپخوری |
طرز تهیه بستنی سنتی :
1- شیر را با شکر مخلوط کرده و روی حرارت مستقیم قرار می دهیم تا شکر حل شود.
2- ثعلب را با آب مخلوط کرده و روی حرارت مستقیم قرار می دهیم تا کاملا حل شود.
3- سپس ثعلب حل شده را به شیر ولرم شده اضافه می کنیم .
4- خامه را با همزن زده تا فرم بگیرد .
5- سپس خامه را به مواد شیر اضافه می کنیم .
6- گلاب را نیز اضافه می کنیم .
7- سپس زعفران غلیظ را اضافه می کنیم .
8- مواد که کاملا مخلوط شد درون ظرف پلاستیکی در دار ریخته و به مدت 2 ساعت درون فریزر قرار می دهیم .
9- بعد از 2 ساعت از فریزر خارج کرده و با همزن دستی مواد را کاملا مخلوط می کنیم و مجددا درون فریزر قرار می دهیم .
10- نیم ساعت بعد از فریزر خارج کرده و مجددا باهمزن دستی مخلوط می کنیم اینکار را تا 10 بار انجام می دهیم .
11- پس از اتمام 10 بار همزدن ، به مدت 24 ساعت درون فریزر قرار می دهیم و سپس سرو می کنیم .
نکته :
- اگر خواستیم خامه روی بستنی قرار دهیم ابتدا کمی خامه قنادی را با همزن زده تا کاملا فرم بگیرد سپس یک تکه فویل برداشته و خامه را روی آن می مالیم و صاف می کنیم و داخل فریزر قرار می دهیم تا کاملا منجمد و سفت شود سپس از فریزر خارج کرده و به قطعات دلخواه خرد می کنیم و برای تزئین روی بستنی قرار می دهیم.
باعرض ادب و احترام
تلفن تماس 09132146008
لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید
- ۹۹/۱۰/۰۹