اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسر در اصفهان از مبتدی تا پیشرفته با مدیریت خانم بهشتی 09132146008

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

بستنی سنتی

سه شنبه, ۹ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۲۷ ب.ظ

بستنی سنتی 

 

برای تماشای ویدیوی آموزشی تهیه بستنی سنتی اینجا را کلیک کنید

 

 

مواد لازم

1

شیر

     3                    پیمانه

2

شکر

     1                    پیمانه

3

گلاب

     5/1                 پیمانه

4

خامه قنادی

     2/1                 پیمانه

5

آب

     2/1                 پیمانه

6

هل

     4/1           قاشق چایخوری

7

ثعلب

      1             قاشق سوپخوری

8

زغفران

      2             قاشق سوپخوری



طرز تهیه بستنی سنتی :

 


1-    شیر را با شکر مخلوط کرده و روی حرارت مستقیم قرار می دهیم تا شکر حل شود.
2-    ثعلب را با آب مخلوط کرده و روی حرارت مستقیم قرار می دهیم تا کاملا حل شود.
3-    سپس ثعلب حل شده را به شیر ولرم شده اضافه می کنیم .
4-    خامه را با همزن زده تا فرم بگیرد .
5-    سپس خامه را به مواد شیر اضافه می کنیم .
6-    گلاب را نیز اضافه می کنیم .
7-    سپس زعفران غلیظ را اضافه می کنیم .
8-    مواد که کاملا مخلوط شد درون ظرف پلاستیکی در دار ریخته و به مدت 2 ساعت درون فریزر قرار می دهیم .
9-    بعد از 2 ساعت از فریزر خارج کرده و با همزن دستی مواد را کاملا مخلوط می کنیم و مجددا درون فریزر قرار می دهیم .
10-    نیم ساعت بعد از فریزر خارج کرده و مجددا باهمزن دستی مخلوط می کنیم اینکار را تا 10 بار انجام می دهیم .
11-    پس از اتمام 10 بار همزدن ، به مدت 24 ساعت درون فریزر قرار  می دهیم و سپس سرو می کنیم .
نکته : 
- اگر خواستیم خامه روی بستنی قرار دهیم ابتدا کمی خامه قنادی را با همزن زده تا کاملا فرم بگیرد سپس یک تکه فویل برداشته و خامه را روی آن می مالیم و صاف می کنیم و داخل فریزر قرار می دهیم تا کاملا منجمد و سفت شود سپس از فریزر خارج کرده و به قطعات دلخواه خرد می کنیم و برای تزئین روی بستنی قرار می دهیم.


 

بستنی سنتی

باعرض ادب و احترام 

تلفن تماس    09132146008

لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی