بریانی اصفهان
شنبه, ۹ اسفند ۱۳۹۹، ۱۲:۱۵ ق.ظ
بریانی اصفهان
مواد لازم | ||
1 |
گوشت سردست گوسفند |
250 گرم |
2 |
جگر سفید گوسفند |
100 گرم |
3 |
دنبه |
50 گرم |
4 |
زغفران دم کرده |
1 قاشق چای خوری |
5 |
پودر دارچین |
1 قاشق چای خوری |
6 |
پیاز |
2 عدد |
7 |
گردو ، خلال پسته وبادام |
به مقدار لازم |
8 |
نمک ، فلفل سیاه و نعنا |
به مقدار لازم |
9 |
روغن |
به مقدار لازم |
طرز تهیه بریانی اصفهان :
- گوشت گوسفند + دنبه + ۱ عدد پیاز + چند قاشق روغن مایع + ۴ لیوان آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گوشت بپزد و نرم شود ( پس از پخت مقداری آب گوشت ته قابلمه باقی بماند ).
- جگر سفید را خرد کنید و با ۲ لیوان آب ، ۱ پیاز خرد شده ، چند قاشق روغن ، مقداری نمک و فلفل داخل قابلمه ای بریزید و با حرارت متوسط بپزید ، پس از اینکه پخت و آب آن تمام شد کمی تفت دهید سپس چرخ کنید و کنار بگذارید.
- مخلوط گوشت گوسفند و دنبه را نیز پس از پخت چرخ کنید سپس با زعفران دم کرده ، مقداری نعنای خشک ، نمک و فلفل سیاه مخلوط و بار دیگر چرخ نمایید.
- مایه بریانی را با دست به شکل همبرگر شکل دهید و روی آن مقداری پودر دارچین ، خلال پسته یا بادام بگذارید و داخل قابلمه ای که چرب کرده اید قرار دهید تا کباب شود سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و کبابی شود.
- - مقداری آب گوشت را روی نان بپاشید و بریانی را روی نان قرار دهید و با جگر سفید چرخ شده ، گردوی خرد شده ، جعفری و … تزیین و سرو کنید.
باعرض ادب و احترام
تلفن تماس 09132146008
لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید
- ۹۹/۱۲/۰۹