اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسر در اصفهان از مبتدی تا پیشرفته با مدیریت خانم بهشتی 09132146008

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

مربای سیب

يكشنبه, ۱۷ اسفند ۱۳۹۹، ۰۲:۰۲ ب.ظ

مربای سیب

 

 

مواد لازم

1

سیب

     500    گرم

2

شکر

     700    گرم

3

گلاب

 یک چهارم لیوان

4

آب

  سه         لیوان

5

 

 

      

طرزتهیه مربای سیب  :

 

 

1-    سیب ها را بشویید سپس پوست کنده به اندازه دلخواه برش بزنید .
2-    سپس سیب ها را روی پارچه نخی می ریزیم و سه الی چهار ساعت در دمای محیط قرار می دهیم .
3-    سپس آب وشکر را مخلوط کرده درون ظرفی ریخته و به مدت 10 دقیقه می جوشانیم .
4-    سپس سیب ها را درون ظرف ریخته و نیم ساعت درون شهد آب و شکر می جوشانیم .
5-    دراواخر پخت هل  و گلاب را اضافه کنید.
6-    زمانی که کاملا سرد شد داخل ظرف شیشه ای ریخته و درون یخچال نگهداری می کنیم .
نکته : بهترین سیب برای مربا ، سیب گلاب و سیب شمیران است .

 

مربای سیب

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی