اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسر در اصفهان از مبتدی تا پیشرفته با مدیریت خانم بهشتی 09132146008

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

میتلف

جمعه, ۵ آذر ۱۴۰۰، ۰۸:۵۴ ب.ظ

میتلف 

 

مواد لازم

1

گوشت چرخ کرده

 400   گرم

2

کره

 100   گرم

3

آرد سوخاری درصورت نیاز

 2-1   ق غ

4

سس مایونز

 2      ق غ

5

سبزی معطر (ترخان، مرزه،نعناع)

 1      ق چ (ازهرکدام)

6

بکینگ پودر

 1      ق م

7

تخم مرغ

 2      عدد

8

هویج متوسط پخته شده (یا کوکتل یا تخم مرغ آب پز شده)

 2      عدد

9

نمک ، فلفل ، زردچوبه

به میزان لازم

 

طرز تهیه میتلف : 


1-    ابتدا کره را بن ماری می کنیم 
2-    سپس تخم مرغ را درظرفی شکسته و خوب می زنیم تا پف کند.
3-    سپس گوشت چرخ شده را اضافه کرده و به دلخواه کمی پودرسیر+ نمک + فلفل + زردچوبه اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم .
4-    سپس سس مایونز را نیز اضافه کرده و کره آب شده را هم می ریزیم .
5-    سپس آرد سوخاری را اضافه کرده خوب هم می زنیم .
6-    سپس کف قالب انگلیسی را فویل  انداخته و خوب چرب می کنیم.
7-    سپس به مواد آماده شده سبزی معطر و بکینگ پودررا اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم .
8-    سپس نیمی ازمواد را در قالب می ریزیم و دروسط قالب هویج درسته آب پزشده(یاکوکتل یا تخم مرغ آب پز)  می چینیم .
9-    سپس بقیه مواد را روی هویج ریخته وسطح مواد را صاف می کنیم .
10-    سپس قالب را درون فر با دمای 180 درجه و به مدت 45 دقیقه قرار می دهیم.

 

میتلف

 

 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی