اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسر در اصفهان از مبتدی تا پیشرفته با مدیریت خانم بهشتی 09132146008

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

۴ مطلب در اسفند ۱۳۹۸ ثبت شده است

۰۵
اسفند

خانواده دسرها

باعرض ادب و احترام 

تلفن تماس با ما 09132146008

لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید

 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان
۰۵
اسفند

 

رولت سبزی و مرغ

 

مواد لازم

1

سینه مرغ پخته چرخ شده

  100           گرم

2

تره

 200            گرم

3

سس مایونز

  50             گرم

4

تخم مرغ

  3               عدد

5

ژامبون ورقه ای  

  6               عدد

6

زرد چوبه

 2/1   قاشق مرباخوری

7

ماست چکیده  

  2/1          پیمانه

8

روغن مایع

 3       قاشق غذاخوری

9

آرد سیب زمینی یا آرد سفید

 1       قاشق غذاخوری

10

پودر سیر

 1       قاشق غذاخوری

11

نمک

     به  میزان  لازم

مواد لازم خمیر

1

تخم مرغ

     1           عدد

2

آرد

     50         گرم

3

روغن مایع

     50         گرم

4

رنگ خوراکی

     به  میزان  لازم

 

 

 

طرز تهیه خمیر رولت سبزی و مرغ :

 


1-    همه مواد را با هم مخلوط کرده و روی سینی ریلیف مت بریزید و با کاردک آنرا صاف کنید.
2-    سپس مواد کوکو سبزی را روی آن بریزید و درون فر قرار دهید .


طرز تهیه مواد کوکو سبزی :


1-    تخم مرغ + نمک + زردچوبه + روغن مایع + آرد سیب زمینی(یا آرد سفید) را با هم مخلوط کنید سپس تره خرد شده را به آن بیفزایید و مخلوط کنید .
2-    مایه را روی سینی  بریزید و مانند کوکو در فــر با حرارت ملایم بپزید.
3-    زمانی که از فــر خارج کردید کوکو را روی فویل برگردانید .
4-    سپس آن را به کمک فویل لوله کنید و یک ساعت صبر کنید تا سرد شود .
5-    سپس کوکو را باز کنید .
6-     سینه مرغ را میکس کرده و با ماست چکیده + پودر سیر+ سس مایونز + نمک وفلفل  مخلوط کنید و آنرا روی کوکو ریخته و کالباس را هم روی  آن قرار داده و آن را لوله کنید .
7-    سپس آنرا درون یخچال قرارداده تا سفت شود .
8-    بعد از این مدت آنرا برش بزنید و میل کنید.
 

خانواد فینگرفودها

رولت سبزی و مرغ

باعرض ادب و احترام 

تلفن تماس با ما 09132146008

لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید 

 

 

 

 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان
۰۵
اسفند

کیک ساچر

 

 

مواد لازم

1

تخم مرغ

      3               عــدد

2

شکلات تلخ خرد شده

   150               گرم

3

کره

    100              گرم

4

شکر

    120              گرم

5

آرد

     150             گرم

6

آب ولرم

     1    قاشق سوپ خوری

7

بکینگ پودر

     1    قاشق مربا خوری

8

وانیل

   2/1   قاشق چای خوری

مواد لازم برای سس شکلاتی

1

شکلات تلخ

    125              گرم

2

کره

    100              گرم

3

خامه

    300              گرم

 

 

 

 

*********************************************************************************

 

 

طرز تهیه کیک ساچر :

 


1-    شکلاتها را روی حرارت بن ماری قرارداده تا ذوب شود
2-    سپس آب را اضافه کنید تا یکدست شود 
3-    سپس از روی حرارت برداشته تا خنک شود
4-    کره را با نیمی از شکربا همزن زده تا یکدست شود
5-    سپس زرده های تخم مرغ را همراه با شکر و وانیل با همزن زده تا یکدست شود 
6-    سپس شکلات ذوب شده را اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید 
7-    سپس آرد و بکینگ پودر را به مواد بالا اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید
8-    سپس سفیده را با بافیمانده شکر با همزن زده تا کاملا فرم بگیرد و به مواد بالا اضافه کنید
9-    سپس درون قالب ریخته و درون فر با دمای 175 درجه سانتی گراد وبه مدت 45 دقیقه الی یک ساعت قرار دهید.


طرز تهیه سس شکلاتی  :


1-    شکلات را روی حرارت بن ماری قرارداده تا ذوب شود
2-    سپس کره را به آن اضافه کرده و مجددا روی حرارت بن ماری قرار دهید
3-    سپس کمی که خنک شد خامه زده شده را به آن اضافه کنید و هم می زنیم تا کاملا یکدست شود
4-    سپس روی کیک خنک شده می ریزیم .

 

باعرض ادب و احترام 

تلفن تماس با ما 09132146008

لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید 


 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان
۰۵
اسفند

اموزش کیک ساچر

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان