آش شله قلمکار
مواد لازم | ||
1 |
گوشت گردن |
500 گـــــــــــرم |
2 |
سبزی پاک کرده (تره - گشنیز- شمبلیله - جعفری-اسفناج - شوید) |
500 گـــــــــــرم |
3 |
لوبیا سفید |
300 گـــــــــــرم |
4 |
عدس |
300 گـــــــــــرم |
5 |
ماش |
1 لیــــــــوان |
6 |
خرده برنج |
1 لیــــــــوان |
7 |
لوبیا چیتی |
نصف لیـــــــــوان |
8 |
نخود |
نصف لیـــــــــوان |
9 |
پیاز سرخ کرده |
3 عــــــــــدد |
10 |
نعناع داغ |
به میزان لازم |
11 |
نمک ، فلفل ، زردچوبه |
به میزان لازم |
طرز تهیه آش شله قلمکار :
1- حبوبات (به جز ماش ) را از شب قبل خیس کرده و جداگانه هرکدام را بپزید.
2- سبزیجات را پاک کرده بصورتیکه بلندی سبزی 10 سانتیمتر باشد. ( چون بلندی سبزی باعث کشدارشدن آش می شود).
3- سپس سبزی را با برنج و ماش بپزید.
4- گوشت را همراه با پیاز و نمک بپزید ، سپس آنرا با گوشت کوب بکوبید تا کاملا سفید و کشدار شود.
5- سبزی را با گوشت مخلوط کرده ، نیمی از حبوبات را به آن اضافه کنید و با گوشت کوب بکوبید تا کاملا کشدار شود.
6- سپس کمی نعناع داغ و نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
7- سپس کمی پیازداغ به آن اضافه کنید .
8- سپس آنرا با پیازداغ ، نعناع داغ و حبوبات تزئین کنید و میل فرمائید. نوش جان !
باعرض ادب و احترام
تلفن تماس با ما 09132146008
لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید